A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik legyenek óvatosak, a párban élők kapcsolata pedig megromolhat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Olyan érzésed van, mintha a pasid egy jéghegy lenne, és az sem érdekelné, mit érzel. Az a terved, hogy kicsit eltávolodsz tőle és megfigyeled, mit reagál erre. Ha azt akarod, hogy megbecsüljön, tényleg lépéseket kell tenned. Szingliként most ne rohanj senkinek a karjaiba, mindegy mekkora a kísértés, mert most könnyen átverhetnek.

Bika

Két emberre van szükség ahhoz, hogy egy feszült kapcsolat helyreálljon. Őszintén vágysz egy harmonikus kötelékre közted és szerelmed között, de bizonyos események miatt elgondolkodhatsz azon, van-e egyáltalán jövőtök. A szingliknek megtetszhet egy klasszikus rosszfiú, és bár tudják, hogy „veszélyes”, mégis rettentően vonzódnak hozzá.

Ikrek

Az anyagi és munkahelyi problémák rányomják a bélyegüket a hangulatodra, és ezáltal a kapcsolatodra is. Eléggé eltávolodtatok egymástól. A hétvégén próbáljátok fellobbantani a szerelem lángját, különben végleg kihűl a kapcsolatotok. Az egyedülállók legyenek óvatosak: túlságosan üldöznek egy pasit, és emiatt az ellenkező hatást érhetik el.

Rák

Hirtelen arra döbbensz rá: azért vagy morcos, és generálod a vitákat, mert lélekben már eltávolodtál a pasidtól. Ha a napokban nem kezdtek el dolgozni a kapcsolatotokon, rövidesen szakításra kerül sor. A szingli Rákoknak pedig elsősorban magukon, és az önbecsülésökön kellene munkálkodniuk, mielőtt újra fejest ugranak egy kapcsolatba.

Oroszlán

Az utóbbi időben rengeteget tettetek egymásért, és mindent beleadva támogattátok egymást. Most nagy szükségetek lenne arra, hogy minőségi időt töltsetek együtt. Ennek fényében a hétvége romantikus pillanatokat, és kellemes élményeket hozhat nektek, akárcsak a szingliknek, akik randira mennek.

Szűz

Hadilábon állsz az önszeretettel, és éppen ezért a szerelemmel is. Úgy érzed, még nem gyógyult meg a szíved az előző kapcsolatod óta. Pedig a hétvégén megismerkedsz pár hasonszőrű sráccal. Nem kell valakivel rögtön összejönni, de ne is zárkózz el az ismerkedéstől! A párban élők kapcsolatában bizalmi problémák üthetik fel a fejüket.

Mérleg

Még mindig hiányzik az exed, Mérleg? Ugye tudod, hogy nem jó ötlet felhívni vagy kutatni utána? Nézz előre, mert már leselkedik rád az új szerelem! A párban élők legyenek óvatosak, mert egy bulis vagy nosztalgikus este után nem haza mehetnek, hanem az exükhöz, ami bizony kellemetlen szituációkat idézhet elő.

Skorpió

Úgy dönthetsz: újra felveszed a kapcsolatot az exeddel, és még az is lehet: összejöttök a hétvégén. A párban élők között egyre nagyobb a szakadék, és ha nem tesznek ellene valamit, akkor rövidesen szakításra kerülhet sor. Erre különösen nagy a veszély azoknál a Skorpióknál, akik ismét csetelni kezdenek a volt pasijukkal.

Nyilas

Úgy érzed, a kapcsolatod kritikus ponthoz érkezett, és attól tartasz, hogy nem lehet visszaállítani a korábbi állapotát. De valahol még hiszel a kapcsolatodban rejlő lehetőségekben, ezért hajlandó vagy a hétvégén elkezdeni dolgozni rajta. Az egyedülállókat elragadhatják az érzéseik, és meggondolatlanul összejöhetnek egy foglalt pasival.

Bak

Jót tenne nektek egy kis kiruccanás, Bak! Frissítő élmény lehet például egy körutazás, illetve a közösségi médiáról, meg a telefonról való leválás. Nagyon rátok férne, hogy ápoljátok a kapcsolatotokat. A szinglik se maradjanak otthon, mert utazás, szórakozás közben ismerhetik meg az új kedvesüket.

Vízöntő

Elborulhat az agyad, amikor rájössz: a pasid meghitt részleteket osztott meg kettőtökről egy barátjával vagy rokonával. Úgy érzed, ezzel eljátszotta a bizalmadat, és emiatt komolyan elgondolkodsz a jövőtökön. A szingliknek is arra kell rádöbbenniük, hogy akivel ismerkednek, az másokkal is randizik.

Halak

Ez a kapcsolat tartósnak tűnik. Figyelemre méltó a harmónia közted és a szerelmed között. Készen álltok arra, hogy a dolgokat a következő szintre emeljétek. Jöhet az összeköltözés vagy a házasság? Azok, akik épp ismerkednek, rábukkanhatnak valakire, akivel olyan érzésük lehet, mintha az előző életükből ismernék egymást.