A hétvégi horoszkóp szerint a pénteki holdfogyatkozásnak meglepő utóhatásai lesznek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma napvilágra kerülhet az, amit szívesebben tartanál meg magadnak, és bizony rossz hatással lehet a kapcsolatodra. Vedd elő az éleslátásodat és a meggyőző képességedet, hogy megpróbáld menteni a dolgokat. A szingli Kos viszont valami olyat tudhat meg a neki tetsző pasiról, amitől elmehet a kedve az ismerkedéstől.

Bika

Ideje döntést hozni a kapcsolatodról, Bika. Ne vesztegess több időt azon tépelődve, megéri-e várni azzal, hogy jobb legyen, hanem hallgass a megérzéseidre! A szingliknek is időszerű lenne eldönteniük, mit akarnak, mert van valaki, aki vár rájuk, és szeretné tudni, lehet-e köztük valami.

Ikrek

Bizonytalan vagy a pasiddal, a jövőtökkel kapcsolatban? Akkor beszélj vele! Érdemes lenne mielőbb tisztáznotok a kapcsolatotok részleteit, mielőtt beleragadsz egy időrabló viszonyba. Ha pedig szingliként bizonytalan vagy a kiszemelted vonzalmát illetően, akkor egyszerűen kezdeményezz, és majd meglátod, mi lesz!

Rák

Váratlanul pozitív irányt veheted a szerelmi életed, Rák! A pasidnak hirtelen kedve támadhat házasodni, de legalábbis valamilyen előrelépésre vágyik. A szinglik is készüljenek, mert egyik napról a másikra összejöhetnek valakivel, akit épp csak megismertek!

Oroszlán

Nagy az esélye annak, hogy a napokban összeköltöztök Mr. Biggel, de legalábbis komolyra fordul a kapcsolatotok. Most még az esküvő is felmerülhet köztetek! Szingliként több pasival is ismerkedni kezdesz, csak aztán vigyázz, nehogy összekeverd őket!

Szűz

Valaki komoly érzéseket táplál irántad, és végre kiderülhet az igazság. Ez nagyszerű hír, amennyiben számodra sem közömbös, de ha nem tetszik a srác, akkor egy kicsit ijesztő lehet, hogy nem tudod, mit csinálj. Bármit is teszel, légy őszinte!

Mérleg

Lehet, most az életed nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Mélységes bizonytalanságot tapasztalsz, de ez annak a jele: komoly lelki fejlődésen mész keresztül, ezért ne rohanj bele egy kapcsolatba, amíg nem állsz rá készen! Most gondoskodj arról, hogy jól érezd magad testben és lélekben egyaránt!

Skorpió

Úgy érezheted, hogy ideje szakítani a szerelmeddel. Ne kapkodj el semmit, hacsak nem vagy száz százalékig biztos benne. Az érzések múlékonyak lehetnek. Légy proaktív, sorold fel azokat a dolgokat, amiket nem szeretsz benne, és nézd meg, van-e mód a kapcsolat működésére. Ha nem, akkor megbánás nélkül megteheted, amit kell.

Nyilas

Szörnyű igazságra derülhet fény: a pasid valamilyen formában megcsalt, vagy pedig azt tervezi, hogy megteszi. Próbáljátok meg tisztázni a körülményeket, és annak fényében dönts a kapcsolatotok sorsáról. A szingliket pedig meglepő vallomásban részesítheti egy pasi ismerősük.

Bak

Soha nem tudhatod, kivel találkozhatsz egy buliban vagy valamilyen eseményen. Megismerkedsz egy különleges pasival, akivel előbb kicsit flörtöltök, aztán másnap randizni mentek. A párban élők legyenek óvatosak, mert félreérthetőek lehetnek, és kellemetlenségük adódhat.

Vízöntő

Megkövetelsz a pasiktól egy bizonyos szintű tiszteletet, és aki nem adja meg, az repül. Emiatt szingliként most több jelentkezőt is kiszórhatsz.Párban élőként viszont fontolóra kell venned a kapcsolatod jövőjét, mivel a szerelmed egyre kevésbé adja azt, amit elvársz, és amit nem olyan régen még megadott.

Halak

Mit vársz Mr. Bigtől? A szokásosnál többet gondolsz a jövőre, mert szeretnél biztosra menni. Jól tennéd, ha még mostanában tisztáznátok, mire vágysz, és mit tud adni neked a szerelmed, mielőtt kiderül, hogy időrabló kapcsolatba futottál bele.