A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik önmagukkal ápolják a kapcsolatot, a párban élők fontolóra veszik a párterápiát. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Úgy érzed, egy ideje nem működnek a dolgok köztetek, és te ezen már nem tudsz segíteni? Akkor vedd fontolóra, hogy elmentek egy párterapeutához, amennyiben szeretnétek együtt maradni. A szingliknek sem ártana szakértőhöz fordulniuk, hogy végre helyreállítsák az önértékelésüket, és begyógyítsák a lelki sebeiket.  

Bika

Az évnek ez az időszaka csodákat tesz a szerelmi életeddel. Tökéletes lesz az összhang köztetek, mivel barátként és szeretőként is számíthattok egymásra. Nagy terveitek vannak a jövőre nézve, amiket el is kezdtek megvalósítani a hétvégén. A szingliknek egy közeli barátjuk kezdi csapni a szelet. Mit szólsz hozzá, Bika?

Ikrek

Úgy érzed, épp eleget fektettél a kapcsolatodba, ideje önmagadba is. Nagyon jól teszed Ikrek, ha végre törődni kezdesz a saját igényeiddel, akár szingli, akár párban élő vagy. Ennek fényében a hétvégéd a testi-lelki kényeztetésről fog szólni. Talán épp ez a kis távolság kell ahhoz, hogy a pasid újra teperni kezdjen érted.

Rák

Van valami, ami miatt bűntudatod van? Esetleg régi sérelmeket, feldolgozatlan traumákat cipelsz? A napokban ezek a felszínre törhetnek. Talán itt lenne az ideje, hogy beszélj az érzéseidről a pasiddal, és akár szakértőhöz fordulj. Ha nem cselekszel, nemcsak a lelki állapotod romolhat, hanem a kapcsolatod is tönkre mehet.

Szűz

Segítséget kérni ijesztő lehet, de szükségszerű. Ne félj felkeresni egy szakembert, ha önértékelési vagy párkapcsolati problémáid vannak. Valószínűleg jót tenne a kapcsolatodnak, ha beszélnétek a gondjaitokról a szerelmeddel, és megpróbálnátok megoldani őket. Mert ugye tudod, hogy a dolgok nem fognak maguktól megjavulni?

Mérleg

Ideje elfogadnod Mérleg: az exed már nem tér vissza. El kellene engedned, különben nem tudsz továbblépni. A párban élők kapcsolata az utóbbi időben nem alakul fényesen. A hétvége tökéletes ahhoz, hogy átbeszéljetek, mit vártok egymástól és a jövőtől. Ha meg akarjátok menteni a kapcsolatot, érdemes lehet szakértő segítségét kérni.

Skorpió

Jelentős felfedezést tehetsz, Skorpió. Rábukkanhatsz egy régi titokra, egy elfeledett dologra, ami megváltoztathatja a gondolkodásodat a szerelmeddel kapcsolatban. Talán azt is bánni fogod, hogy ráleltél erre a bizonyos dologra. A szinglik is rátalálhatnak valami olyanra, ami megváltoztatja az exükkel kapcsolatos véleményüket.

Nyilas

Az egyik barátoddal egy ideje már érezhetően szikrázik köztetek a levegő, és a hétvégén úgy dönthettek: belevágtok, és egy új szintre emelitek a kapcsolatotokat. A párban élők viszont számíthatnak egy kis drámára, mivel egyikük féltékenységi jelenetet rendezhet, és ez rendesen kikezdheti a kapcsolatukat.

Bak

El kellene kicsit vonulnod, kedves Bak! Nagy szükséged lenne arra, hogy csak magaddal törődj, és ezalatt átgondold, mire vágysz a kapcsolatodban, hogyan képzeled el a jövőtöket. A csillagok arra biztatnak, ne félj segítséget kérni, vagyis érdemes lehet párterápiára mennetek.

Vízöntő

Be kell vallanod magadnak: talán már nem vagy szerelmes Mr. Bigbe, sőt, lehet más felé húz a szíved. Ideje rendet tenni az érzelmi világodban. El kellene döntened, hogy helyrehozod a dolgokat a pasiddal, vagy inkább az újat választod. A szinglik viszont nehéz helyzetbe kerülhetnek, mert üldözi őket az exük.

Halak

Mit gondolsz, mi szerelem, Halak? A szerelemnek annyi fajtáját tapasztaltad meg, de mégis azon tűnődsz, vajon megtalálod-e azt, akit keresel. Csak egy biztos: ne add fel a keresést! A párban élők se mondjanak le arról, hogy olyan kapcsolatuk legyen, amilyenre vágynak. Dumálnod kellene a pasiddal a jövőtökről, és az alapján fontolóra venni, van-e még értelme együtt maradnotok.