Néhány csillagjegy igazán szerencsések érezheti magát, mert megvalósul a titkos szexfantáziájuk! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Fel kellene dobni a szerelmi életeteket, mert eléggé lapos! Próbáljátok ki a cserkész szexpózt vagy a ringató pózt, vagy szerezzetek be pár új szexi kütyüt!

BIKA

A szingliket valaki nagyon szeretné meghódítani, ezért érdemes lehet legalább egy randira elmenni a sráccal! A párban élő Bikának nincs kedve a szexhez, és ha nem adja a pasija tudtára, csúnyán összeveszhetnek.

IKREK

Megújult erővel, friss szerelemmel estek egymásnak a pasiddal, és egész hétvégén falni fogjátok egymás testét és lelkét. A szinglik megismerkednek valakivel, aki eléggé beindítja a testi vágyaikat.

RÁK

Romantikus szeretkezések, vad hajtépések, karmolások, és heves lepedőgyűrések tarkítják majd a hétvégédet. Valószínűleg még a szingliknek is kijut a jóból, mert visszatérhet hozzájuk az expasijuk.

OROSZLÁN

Meghitt és egyúttal forró szexélményekben lesz részed. Annyira egymásra vagytok hangoldva a szerelmeddel, hogy könnyedén kitaláljátok, mivel juttathatjátok el a másikat a csúcsra.

SZŰZ

Végre felmeritek vállalni a vágyaitokat Mr.Biggel, és hatalmas lépést tesztek. Kipróbáltok pár olyan dolgot, ami eddig a komfortzónátokon kívül esett. Jöhet az édeshármas? A szinglik fantáziáját izgalomba hozzá valaki, akit a hétvégén ismernek meg.

MÉRLEG

Szinte egész hétvégén imádni fogjátok egymást. A legváratlanabb helyen és időben estek egymásnak, ami néha mókás, máskor szenvedélyes élményt ígér.

SKORPIÓ

Végre valahára teljesülhet a Skorpiók titkos szexuális vágya, és elviheti őket a pasijuk egy szexpartira esetleg vevőnek bizonyul az anális szexre, vagy valami olyanra, amire eddig nem volt vevő!

NYILAS

Szingliként új technikákkal kísérletezgetsz a gyönyörteljesebb orgazmusért. Párban élő Nyilasként elégedetlen lehetsz a pasid teljesítményével, és talán titokan teszed meg azt: ami neki nem sikerült.

BAK

Élménygazdag napok várnak rád a szerelmeddel, aki olyan gyönyöröket okoz neked, amiket talán eddig sosem. Meg fogsz lepődni azon is, milyen gyorsan juttat el a csúcsra.

VÍZÖNTŐ

Bevállalós vagy, és nem félsz kimondani a (randi)pasidnak, mit is akarsz igazából. Nemcsak a szerelmet kaphatod így meg, hanem a vágyott szexfantáziáid is kielégülésre kerülhetnek.

HALAK

Ha csak nem döntesz másképp, valószínűleg búcsúszexre kerül sor a pasiddal. Csak aztán nehogy olyan jól sikerüljön, hogy meggondold magad!