A napi horoszkóp szerint a napfogyatkozás hatására meglepő fordulatokra számíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma te lehetsz a Káosz királynője. A környezetedben mindenki feszült, nem képes megfelelően gondolkodni, és te rendre hasznot húzhatsz mások zavartságából. Lehet ez lesz a te szerencsenapod!

Bika

Valószínűleg a kezdődő szezonod, és a napfogyatkozás hatására, de hirtelen olyan érzésed lehet, mintha a sors egy palackba zárna és felrázna. Estére több dolog is megváltozik az életedben. Érzelmi hullámvasútra fel!

Ikrek

Ma egy jótevő felemel téged a magasba. Persze nem úgy, mint Johnny Castle Baby-t, a Dirty Dancingben, de kétségkívül reflektorfénybe kerülhetsz egy befolyásos barátnak, ismerősnek köszönhetően. Használd ki a lehetőséget!

Rák

Nyugi Rák, jó úton haladsz a siker felé! Keményen dolgoztál eddig, mindent megtettél a cél érdekében, szóval ne görcsölj azon, mi lesz. Még ha számodra nem is tűnik úgy, valójában sokkal jobban alakulnak a dolgaid, mint gondolod.

Oroszlán

Húha, ma nem lesz könnyű veled jól kijönni! Néha morcosnak tűnhetsz, máskor talányokban beszélsz, és az is gyakori, hogy megváltoztatod a véleményedet, a hangulatod. Szólj előre a többieknek, mire számítsanak!

Szűz

Semmi esetre se menj bele ma mások harcába, kedves Szűz. Rendben van, ha segíteni szeretnél valakinek, vagy simán csak zavar a dolog, de nem célszerű belefolynod a környezeted vitájába, mert rosszul jöhetsz ki belőle.

Mérleg

Ma megmutathatod a melóhelyeden, hogy remek csapatkapitány vagy! Váratlanul megbízhatnak egy kiemelkedő feladattal, és össze kell dolgoznod a kollégáiddal a siker érdekében. Sok múlik a mai teljesítményeden!

Skorpió

Olyan nehéz helyzetek adódhatnak amikkel kapcsolatban azt érzed, mindegy, mit csinálsz, úgysem lesz jó. Még ne add fel a reményt, hogy megtaláld a megoldást, és dobd fel a problémát a barátaidnak, hátha segíthetnek.

Nyilas

Valaki igazságtalan vagy mocsok volt veled? Ne menj el mellette szó nélkül, mert újra meg fogja tenni. Azonnal csapj le rá! Így nemcsak tudatosítod benne, hogy ne packázzon veled, de tiszteletet is ébresztesz benne.

Bak

Bizonytalan vagy a pasid érzéseit illetően, vágysz a figyelmére, de rossz módszereket használhatsz annak kiderítésére, mit érez irántad, és gyerekesnek tűnhetsz a szemében. A legjobb lenne, ha cselezgetés helyett őszintén elbeszélgetnél vele.

Vízöntő

Nagyon izgulsz, Vízöntő. Olyan érzésed van, mintha ma valami nagy dolog készülne, és mindent megváltoztatna. Talán igazad van, és van a napnak egy pillanata, amire érdemes várnod. Rövidesen úgy is kiderül.

Halak

Bár büszke lehetsz a legendás türelmedre, Halak, ezt a tulajdonságot ma nehéz lehet fenntartani. Meglehet, hogy egyszerűen betelik a pohár nálad. Ha így lesz, ne fékezd magad, csak engedd szabadjára az érzéseidet.