Senki sem ért úgy a szexhez, mint azok, akik benne dolgoznak: a pornóiparban tevékenykedő színészeknek konkrét elképzelésük van arról, milyen a jó szex és melyek a legjobb szexpózok, ahogyan azt is tudják, milyen szexjátékok kellenek ahhoz, hogy életünk legjobb orgazmusát érjük el. Most beavattak minket abba, szerintük mi az az 5 szexjáték, amit minden nőnek birtokolnia kéne a szuper szexuális élet reményében!

1. CSIKLÓIZGATÓ VIBRÁTOR

A pornószínészek szerint az orgazmushoz vezető legrövidebb út a nőknél a csikló izgatása, ezért a hagyományos rúdvibrátor helyett ők elsőként egy csiklóizgató vibrátort javasolnak a nőknek, amit egyszerűen a hüvely külső részére ráhelyezve kell finoman, le-fel mozgatni. Ez a fajta vibrátor a '60-es évek óta létezik és kutatások bizonyítják, hogy gyorsabban elérhető vele az orgazmus, mint a sima vibrátorokkal.

2. LÉGHULLÁMOS CSIKLÓSZÍVÓ

A második legjobb szexjáték a pornósztárok szerint a léghullámos csiklóizgató, ami hasonló elven működik, mint a csiklóizgató vibrátor: azzal különbséggel, hogy a szívók nem rezegnek, hanem beszívják a csiklót. Ez első hallásra furcsának tűnhet, pedig nem az, mert ha belegondolsz, a pasik is ezt csinálják a nőkkel az orális szex közben. Kevesebben használják, mint a hagyományos vibrátort, pedig sokkal célzottabb és hatékonyabb orgazmust produkál.

3. üveg DILDÓ

Mindenkinek más jön be, de az üveg dildó verhetetlen a pornószínészek szerint. Állítják: kicsit óvatosabban kell használni, mert kemény, merev szerkezete van, de a kényeztetés előtt 10 percre a hűtőbe helyezve elképesztően stimulálja az érzékeket. Ha viszont a hideg nem neked való, fel is lehet melegíteni, sőt, akár hőmérsékletváltó dildókat is lehet külön vásárolni a webshopokban. A lényeg, hogy próbálkozz a hideg/meleg hőfokokkal, mert új szinte emelik a maszturbálást.

4. BDSM CSOMAGOK

A BDSM szexet (irányító és alárendelt szerepjáték különböző szexuális felszerelésekkel) nem mindenki szereti, de titkon sokan szeretnék kipróbálni – állítják a pornósztárok. Nem kell, hogy a legvadabb, legbizarrabb felszereléseket beszerezd a pároddal, de ha választotok egy olyan bizalomcsomagnak is hívott szettet, amiben van szemmaszk, egy finom anyagú korbács, valamint csukló- vagy bokamandzsetta/bilincs, akkor garantált lesz a móka! Nem muszáj magadra csatolnod őket, de már a viselésük is fel fog izgatni a pornósok szerint.

5. ANÁLDUGÓ

A pornósztárok szerint alap, ha valaha is elgondolkodtál már az anális szexen, mert rendszeres használatukkal könnyebben el tudod magadat engedni és fesztelenebb, élvezetesebb lesz vele a popsis közösülés. Az análdugó segítségével kötetlenül tudsz magadon kísérletezni, ráadásul abban is segít, hogy ellazítsd az idegeidet és el tudd engedni a testedet, mindenféle agyalás és stressz nélkül, mert szerintük csak úgy megy az anális szex. Ha parázol, gondolkozol, úgy be fogsz szűkülni, hogy semmi nem fér be oda – az anális dugó ennek a legküzdésében segít.

Via