Vadul szeretkezős hétvége vár a párban élő csillagjegyekre, és néhány szingli is vad szexkalandba keveredhet! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Egyre inkább úrrá lesz rajtatok egyfajta szomorúság. Most még a hancúrozás is lehangoló. Könnyen lehet, hogy hamarosan sor kerül a búcsúszexre. A szinglik viszont nagyszerűen érzik magukat, hiszen a neten flörtölgetve egyre csak nő az önbizalmuk.

BIKA

Minden létező szexuális trükköt, és pózt bevettek azt remélve: ha az ágyban minden szuper, akkor a kapcsolat is megmaradhat. Sajnos ez nem egészen így működik. A szinglik megismerkednek valakivel, akinek az erotikus álmaikat köszönhetik.

IKREK

Egyes Ikrek váratlanul összejöhetnek egy közeli barátjukkal, aki olyan forró szexélményben részesítheti őket, amilyenben talán még sosem volt részük. A probléma igazán akkor kezdődik, hogy ez a párban élőkkel is megtörténhet.

RÁK

Fergeteges hétvége vár a Rákokra, akik új pózokkal kísérleteznek, csiszolgatják az orális szextechnikáikat, és olyan intenzív orgazmusban lesz részük, amit sokáig fognak emlegetni.

OROSZLÁN

A pasidból előtör a szexisten, és már-már földöntúli élményeket okoz a nyelvével. Többször is olyan vadul szeretkezhettek, a legfantáziadúsabb pózokban, hogy hétfőre minden porcikád sajogni fog.

SZŰZ

Amíg a szinglik új szintre emelik a maszturbálást, a párban élők átszeretkezik szinte az egész hétvégét, és sikeresen meglepik egymást azzal, mennyire bevállalósak, és milyen tehetségesek az ágyban!

MÉRLEG

Akár szingli, akár foglalt Mérleg vagy, megismerkedsz valakivel, aki forró érzéseket ébreszt benned testi és lelki szinten egyaránt. Nagy az esélye annak, hogy hirtelen felindulásból egymásnak estek.

SKORPIÓ

Az egyik pillanatban a pasidat vagy a kiszemeltedet siratod, a következőben már egy másik szexi fickóval találod ágyban magad. Ilyen gyors váltásban lehet részed, ami egy fergeteges szexélménybe torkollhat.

NYILAS

Annyira meg akarsz hódítani egy pasit, hogy kész vagy egyenesen az ágyadba csábítani, csak aztán meg ne bánd a könnyelműségedet! A párban élők minőségi időt szánnak az előjátékra, a forró csókokra, és most inkább a párás, romantikus szexre hajlanak, semmint a vadra.

BAK

Gyengéd érintések, szenvedélyes ölelések, huncut puszik jellemzik a napjaitokat, amik néha átcsapnak egy-egy lassú, de intenzív szeretkezésbe. Nagyon elégedett leszel a pasiddal és a nemi életeddel a hétvégén!

VÍZÖNTŐ

A szingli Vízöntők hirtelen felindulásból lefeküdhetnek az exükkel. A párban élőknek búcsúszexben vagy szenvedélyesen újra egymásra találós hancúrozásban lesz részük attól függően, mire jutnak a kacsolatukkal.

HALAK

Bár kevesebbszer gyűritek össze a lepedőt a szerelmeddel, de azok rendkívül intenzív, kielégítő élmények lesznek. Most sokkal inkább romantikáztok, elveszve egymás karjaiban és csókjaiban.