A párban élők be lesznek gerjedve, a szinglik meggondolatlanul szeretkezhetnek! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Iszonyat forró hétvége elé nézel! Veszettül kívánjátok egymást a pasiddal, újra meg újra az ágyban találjátok egymást, vagy bárhol a lakásban, ahol épp megjött a kedvetek hozzá.

BIKA

Párban élő Bikaként számíthatsz arra, hogy fülledt hétvége elé nézel, gyengéd szeretkezésekkel. A szinglik megismernek valakit, aki beindítja a fantáziájukat, és a vágyaikat.

IKREK

Egy meghitt, borozgatós este után, újra egymásra találtok a pasiddal. Onnantól kezdve párás hétvégére számíthatsz. Készülj Ikrek, mert intenzív gyönyörhullámokat tapasztalhatsz!

RÁK

Nagy a kísértés, hogy újra összejöjj az exeddel, és nehezen bírod megállni, hogy ne bújj vele ágyba, pedig nem ez lenne életed legjobb döntése. A párban élők fantáziadús hancúrozásokat tartanak, és kipróbálnak pár új pózt. Jöhet egy tuti tipp? Katt ide!

OROSZLÁN

Csak óvatosan! A napokban előbb bújhatsz ágyba, és csak azután jut eszedbe gondolkodni! Ez főleg akkor lehet kellemetlen, ha egy pasibarátoddal teszed vagy foglalt vagy. A párban élők rossz passzban vannak, szex közben nincsenek jelen, és ezt a szerelmük is kiszúrja. Hol jársz, Oroszlán?

SZŰZ

Nagyon felgyorsulnak az események, és egyik pillanatról a másikra az ágyban találhatod magadat valakivel, akivel meg sem beszéltétek igazán a kapcsolati státuszotokat. A párban élők kevesebbet hancúrozhatnak, de ettől még meghitt, romantikus hétvégéjük lesz!

MÉRLEG

Nagyon szerencsés vagy, mert végre megtalálhatod azt a pasit, aki nem akar egyből ágyba vinni, és előbb a lelkedet akarja megszeretgetni. Ritka az ilyen pasas, mi? Párban élő Mérlegként nagyon be leszel gerjedve az barátoddal együtt, és egész hétvégén káma-szútráztok.

SKORPIÓ

A következő napok feszülten alakulnak közted, és a pasid között. Ha nem sikerül megoldani a gondjaitokat, akkor búcsúszexre kerülhet sor, habár lehet, annyira zabos vagy rá, hogy még arra sem vagy vevő!

NYILAS

Végre meglelheted azt a pasit, aki megfelel minden igényednek. Szívesen ágyba bújnál vele, de az ösztönöd azt súgja, megéri váratni őt. Jól teszed! A párban élő Nyilasoknál tökéletesen működik a kémia, csak éppenséggel úgy néz ki, lehet ez az egy dolog tartja őket össze.

BAK

Romantikus hétvégére számíthatsz a szerelmeddel, sok öleléssel, bújással, és bár kevesebb, de minőségibb szexre! Nagyobb hangsúlyt fektettek az  elő- és az utójátékra, így sokkal gyönyörteljesebb lesz az élmény!

VÍZÖNTŐ

Szingliként most hihetetlenül boldog vagy egyedül. Élvezed a laza flörtöket, de most nem is akarsz ennél többet. A párban élők borúsan látják a helyzetüket, de amíg nem beszélnek a gondjaikról, nemhogy szex, még ölelés sem lesz!

HALAK

A szingli Halak most bölcsen magukba fektetnek, és azzal törődnek, hogy jól érezzék magukat pasi nélkül. A párban élőkre is ráférne egy kis önszeretet, mert ne csodálkozzanak azon, ha nem élvezik a szexet, ha lelkileg nincsenek rendben.