Most főleg szex előtti vagy szex utáni veszekedésekre számíthatnak a csillagjegyek. A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Az egyik percben iszonyat be vagy gerjedve, és talán még szenvedélyesen magad alá is gyűröd a pasidat, a következőben pedig eltaszítod. Valami nincs rendben érzelmi fronton nálad. Szingliként viszont csodás örömöket szerzel önmagadnak!

BIKA

Nem vagy ott fejben szex közben, így valószínűleg nem is éred el a csúcsot, amitől viszont frusztrált leszel, és a pasid is. Az pedig csak olaj lesz a tűzre, ha mérgedben hozzávágod, mit csinál rosszul az ágyban.

IKREK

Az egyik percben még úgy gyűröd a lepedőt a pasiddal, mintha nem lenne holnap. Utána meg már az érintésétől is rosszul vagy, ha közeledni próbál. Mintha nem tudnád eldönteni Ikrek, akarod-e őt vagy sem!

RÁK

Azt veszed észre, hogy szex után szomorú vagy, talán még a sírás is kerülget. Miért nem beszélsz őszintén a pasiddal az érzéseidről? A szinglik viszont egy randi után váratlanul az ágyban találhatják magukat!

OROSZLÁN

Szingliként el lehetsz keseredve, mert megint belefutsz egy olyanba, akit csak a tested meg a szex érdekli. Párban élőként egy igazán forró szex után sikerül összevesznetek a pasiddal, aki durván belegázol az egódba.

SZŰZ

A legváratlanabb időben és helyen jut eszetekbe  huncutkodni  az embereddel. Sőt, nem is egyszer, mert egész hétvégén őrülten kívánjátok egymást. A szinglik randija olyan jól sikerül, hogy rögtön a következő lépésre ugorhatnak, és ágyba mehetnek.

MÉRLEG

Nem ez lesz életed legromantikusabb hétvégéje, sőt, kilátásban van egy durva vita, ami bizony jégre teheti a szerelmi életeteket a szexszel együtt. Szingliként viszont élvezed, hogy pasik halmoznak el a figyelmükkel, és lépten-nyomon próbálnak felcsípni.

SKORPIÓ

Talán egész hétvégén ki sem bújtok az ágyból, és végigszeretkezitek a következő napokat. Az asztal, a mosógép, a konyhapult, nagyjából az egész lakás a  játszóteretek  lesz, és talán még egy kis dirty talkkal is megfejelitek az együttléteket.

NYILAS

Párban élőként nagyon forró hétvége elé néztek, és mivel kísérletező hangulatban vagytok, kipróbálhatjátok a szerepjátékozást vagy a  BDSM  világában merültök el. Szingliként viszont a sors összehozhat az exeddel vagy egy régi nagy szerelmeddel, akivel gyorsan felmelegíted a kapcsolatot!

BAK

Szingliként megállás nélkül kapod az üzeneteket Tinderen, vagy ha kiteszed a lábadat otthonról, megpróbálnak felcsípni. Élvezed a kellemes, tét nélküli flörtöléseket. Párban élőként viszont fél lábbal talán már kint is vagy a kapcsolatból.

VÍZÖNTŐ

A szinglik bárkit megkaphatnak, akit csak szeretnének, így ha egyéjszakásra kalandra vágynak, csak üzenniük kell a megfelelő személynek. Párban élőként viszont egy fergeteges búcsú szexre kerülhet sor, ha úgy érzitek, nincs értelme folytatni a kapcsolatot.

HALAK

A párban élő Halakra romantikus hétvége vár, sok-sok összebújással, és érzelemdús szeretkezésekkel, akár reggel, délben és este is! A szinglik viszont időszerűnek tartják tesztelni a vízálló vibrátorukat, mert ebben a nagy hidegben főleg egy jó forró fürdőre meg kényeztetésre vágynak.