A párban élőknél puskaporos lesz a hangulat, a szinglik pedig főleg saját magukat kényetetik! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Mr. Big megállás nélkül szeretkezni akar veled. Egy ideig hízelgőnek érzed, és a kedvedre van, de egy idő után a hátad közepére sem kívánod. A szinglik izgalmas ajánlatot kapnak egy szexi pasitól a Tinderen.

BIKA

Most szinte mindenre vevő vagy, szóval a határ a csillagos ég! Kész vagy teljesíteni a pasid legvadabb vágyait is. De csak olyanja menj bele, amit tényleg akarsz, különben megbánhatod! Ez a szinglikre is vonatkozik!

IKREK

Furcsa módot választasz ahhoz, hogy elérd a célodat. A fejedbe veheted: szexszel próbálod rávenni a pasidat arra, hogy eleget tegyen a kéréseidnek. Ennek fényében elég bevállalós leszel a hétvégén!

RÁK

A túl sok munka, feladat, plusz esetleg egy összeveszés miatt lekerül a szex a hétvégi bakancslistádról, kedves Rák. A szinglik számára egy lehetőség  marad az örömszerzésre: a szexting vagy legalább egy laza huncutkodással a vibrátorral.

OROSZLÁN

Látszólag semmi sem jó köztetek a pasiddal, egyedül a szex. Abban tökéletesen képesek vagytok együttműködni, és olyan gyönyöröket okoz neked, amit eddig senkinek sem sikerült. A kérdés az, elég ennyi a párkapcsolathoz?

SZŰZ

A Szüzekre szexuálisan túlfűtött és izgalmas hétvége vár. Hirtelen ötlettől vezérelve olyan dolgokat próbálhatnak ki, mint a swingerezés vagy az édeshármasozás. Most épp az ilyen extra élményeknek köszönhetően frissülhet fel a kapcsolatuk.

MÉRLEG

Egy időre valószínűleg visszaszorul a lepedőgyűrés az életedben, Mérleg. Párban élőként épp nehéz időszakon mehettek keresztül, szingliként viszont fontosabbnak tartod a lelked ápolását, minthogy kalandok és pasik után fuss.

SKORPIÓ

Nagyon forró hétvége elé nézel, Skorpió! A szerelmed pont azt adja, amire vágysz, és lelkesen, imádja a testedet, olyan kéjélményeket okozva, amiket napokig emlegetni fogsz. Szingliként pedig azt csábítasz az ágyadba, akarsz, most senki sem tud neked ellenállni!

NYILAS

Ez bizonyos tekintetben nem a te hétvégéd Nyilas, mert sorra érhetnek a csalódások. Szingliként a randipasi okoz csalódást, párban élőként meg a szerelmed, aki valószínűleg kielégítetlenül hagy téged.  

BAK

Meglehetősen szexgazdag hétvége vár rád. Ágyba bújhatsz az exeddel, azzal, akivel ismerkedsz meg pasiddal is, ha éppen foglalt vagy. Többek között most kekszelés alapján igyekszel eldönteni, kit válassz. Biztos jó ötlet ez?

VÍZÖNTŐ

Az utóbbi időben nem vagy elégedett a pasiddal, és nincs ínyedre, amit az ágyban csinál. Egyre kevésbé élvezed vele a szexet. Nem lehet, hogy azért, mert már fél lábbal kint vagy a kapcsolatból?

HALAK

Meglehet, hogy egy vita miatt összerúgod a port a Rómeóddal, de az éjszakai békülős szex után minden újra a régi lesz, és bepótoljátok a kimaradt együttléteket. A szingli Halakra is gyakran rátör a vágy éjszakánként, és olyankor elmélyült, mindfull maszturbációt végeznek.