A szinglik bepasiznak, a párban élők pedig feldobják a nemi életüket! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

A pasiddal síelni mentek vagy csak romantikázni a hegyekbe, és ha eddig még nem tettétek, most tutira kipróbáljátok milyen a hóban szexelni! Csak meg ne fázzatok! A szingliknek pedig az egyik barátnőjük szervez randit.

BIKA

Szeretkezel az embereddel, de nem vagy ott fejben, így nem is élvezed a dolgot. Jobban tennéd, ha előbb rendet raknál magadban, és a kapcsolatodban! A szinglik úgy döntenek, nem aggódnak a jövő miatt, és lazán ágyba bújhatnak azzal, akit alig néhány órája ismertek meg.

IKREK

Őszintén megvallod a pasidnak Ikrek, hogy mire vágysz. Eleinte vonakodó lehet, de aztán hajlandó lesz kipróbálni az elképzeléseidet. Egyedülállóként viccből se mutatkozz könnyen kaphatónak, mert kínos helyzetbe kerülhetsz!

RÁK

Nagyon meg akarsz szerezni egy pasit, és ezért akár hajlandó is lennél lefeküdni vele. Ám nem biztos, hogy ez lenne a legbölcsebb dolog! A párban élők viszont kedvet kapnak a kísérletezgetéshez, és olyannyira kiléphetnek a komfortzónájukból, hogy egy  szexpartin  is részt vehetnek.

OROSZLÁN

Szingliként most nem sietsz senki ágyába, de ettől függetlenül nem lesz örömtelen a hétvégéd, mivel új módszerekkel kísérletezel magadon. A párban élők nemi élete viszont fellendül, és beszerzenek néhány új szexi kelléket a hálószobába a további kéjes élményekért.

SZŰZ

A párban élőkkel olyan dolgok történnek, amik eléggé elveszik a kedvüket a szextől. A szinglik nagy hódításban lehetnek, és egyelőre még nem tervezik, hogy a szexig menjenek azzal, akivel randiznak.

MÉRLEG

Óvakodj attól, hogy ágyba bújj a randipasiddal, mert nagy csalódás érhet! A párban élők lépéseket tesznek azért, hogy javítsanak a szerelmi, és nemi az életükön egyaránt, csak nem tudják, miként fogjanak neki. Kezdhetnék új szexpózok kipróbálásával! A  sporkról  hallottatok már?

SKORPIÓ

Nem ez lesz életed legkellemesebb hétvégéje. Csalódást okoz a randipasid, párban élőként pedig a szerelmed, ami kinyírja a romantikával és szexszel kapcsolatos terveidet.

NYILAS

A Nyilasok fagyos szexre számíthatnak, mert nagy eséllyel összevesznek a pasijukkal, ám attól még kívánják a szexet. Az egyedülállók megismerkedhetnek valakivel a Tinderen, aki annyira vonzó, hogy szívesen  fantáziálnak  róla maszturbálás közben.

BAK

A hétvégén kevésbé a szexen, sokkal inkább a romantikán lesz a hangsúly. A gyengéd öleléseken, a szeretetteljes érintéseken, a finom csókokon. Most pont erre van szüksége a lelketeknek, és ez segíthet abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

VÍZÖNTŐ

A szinglik sikert arathatnak a randijukon, és leginkább tőlük függ majd, hogy az ajtóig vagy az ágyig mennek el. A párban élő Vízöntők is randizni mehetnek, ami nagyon jól alakul, és természetesen az ágyban ér véget, ahol kiderül: tudnak még  újat mutatni  egymásnak!

HALAK

Jól alakulnak a dolgok a kiszemelteddel, de még nem juttok el az ágyig, ám az álmaidba viszont bemászik. Olyan intenzív lehet az álom, hogy el is élvezhetsz! A párban élők is eléggé ki vannak éhezve, és ha valamiért nincs lehetőségük a szexre, akkor magukat kényeztetik.