Ez a búcsúszexek hétvégéje! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül, mire számíthatnak a csillagjegyek. 

KOS

A hétvégén élvezetes békülős vagy éppen búcsúszexre kerülhet sor, attól függően, sikerül-e megbeszélnetek a kapcsolati gondjaitokat a pasiddal. A szinglik viszont szupergyorsan az ágyban találhatják magukat azzal, akit egyik nap ismertek meg.

BIKA

Ha már nem kívánod, nem szereted a pasidat, miért bújsz vele ágyba? Amennyiben nem tervezel mellette maradni, ne hosszabbítsd meg a szenvedéseteket, hanem engedd el! A szingli Bikák ugyan bátortalanok lesznek, de kipróbálhatják a telefonszexet egy külföldi ismerősükkel.

IKREK

Egyre jobban kezd megromlani a kapcsolat köztetek, és észre fogjátok venni: a szex sem olyan, mint régen. Talán ez lehet az utolsó jel, amire szükségetek van ahhoz, hogy meghozzatok egy fontos döntést.

RÁK

Minden erőddel azon leszel, hogy feldobd a nemi életeteket. Szexi fehérneművel, erotikus tánccal készülsz és talán olyanra is vevő vagy, amire máskor nem. Hidd el, értékelni fogja a pasid! A szinglik ne várjanak tovább, hanem hívják el randizni a szexi pasit, akibe bele vannak zúgva.

OROSZLÁN

Még azon vagy, hogy feldobd a nemi életeket, ezért új pózokkal próbálkozol, de még a BDSM-et is bedobod a pasinak, ám minden igyekezeted ellenére: a szex sem olyan, mint régen. Talán valóban ideje lenne elengedni egymást, nem gondolod?

SZŰZ

Ha ez a célod, akkor örülhetsz: ismét összejöhettek az exeddel, és a szex még fergetegesebb lesz ahhoz képest, mint amilyen régen volt. A párban élőknek nincs sok kedvük a szexhez, talán éppen azért, mert fél lábbal már kint is vannak a kapcsolatból.

MÉRLEG

Igazán kiteszel magadért a hétvégén csak azért, hogy felpörgesd a kapcsolatotokat. Kipróbáljátok az anális szexet, de talán még a szerepjátékot, a szado-mazot is. Aztán hétfőig kiderül, mindez elég-e folytatáshoz.

SKORPIÓ

Próbáljátok a pasiddal menteni, ami menthető, és az egyik ötletetek az, hogy nyitott kapcsolatot folytassatok. Mielőtt másokkal is ágyba bújnátok, kétszer is gondoljátok át a lehetséges következményeket!

NYILAS

Hol vadul, hol romantikusan szeretkeztek, de az biztos: alig hagyjátok el a hálót a hétvégén. Egész végig be lesztek zsongva, mintha még mindig tinik lennétek. A szingliknek most csak a Tinderezés marad, meg a saját testük felfedezése, és újabb gyönyörpontot ismerhetnek meg magukon!

BAK

Rég volt már annyira intenzív és gazdag a nemi életetek Bak, mint amennyire a hétvégén lesztek. Talán még egy listátok is van, amit ki akarok próbálni, és néhány szexi kellékre is szükség lehet a maximális élményért.

VÍZÖNTŐ

Szingliként most főleg a maszturbáció művészetét gyakorlod, és olyan gyönyöröket szerezhetsz magadnak, ami talán eddig egyik pasidnak sem sikerült. A párban élők pedig nagy eséllyel érzelmes búcsúszexel zárják le a kapcsolatukat.

HALAK

Sajnos csalódás érhet, mert már az első szex után kiderülhet, hogy nem a megfelelő pasival jöttél össze, kedves Halak. Viszont a párban élők között nagyon is jól alakul minden, és az önfeledt, játékos szex közelebb hozza őket egymáshoz.