A napi horoszkóp szerint ma megszállja a kreativitás a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az inspirációd és a kreativitásod ma egyenesen szárnyal, Kos. Ha azon agyalsz, hogy elmerülsz valamilyen művészeti ágban, csak tessék! Egyedül arra figyelj: a perfekcionizmusod ne akadályozza kreatív vágyaidat.

Bika

Te is szakértő vagy egy bizonyos dologban, és talán a pasid vagy a barátaid is. Ebből pedig az sülhet ki, hogy ma jól összevesztek azon: ki tudja jobban. Még nem késő bölcsen bele sem menni a vitába, mert aztán meg napokig nem keresitek majd egymást.

Ikrek

Önbizalmad mostanában mélyponton van, és ez különösen sebezhetővé tesz. Ha pedig ez nem lenne elég, nemrég összevesztél egy közeli barátoddal, és most aggódsz a kapcsolat sorsa miatt. Nyugi, Ikrek, minden meg fog oldódni!

Rák

Csalódott lehetsz azért, mert úgy érzed: képtelenség elérni a karriereddel kapcsolatos mérföldkövet. Talán csak más módszereket kellene alkalmaznod! Gondold át, milyen lehetőségeid vannak, mert apróságokon múlhat a siker!

Oroszlán

Néha túlságosan passzív lehetsz, és hagyod, hogy mások átgázoljanak rajtad vagy elcsórják az ötleteidet. Miért hagyod nekik? Gyerünk Oroszlán, állj ki magadért, védd meg azt, ami a tiéd!

Szűz

Vigyázz Szűz, és ne add tovább a pletykát, amit hallasz, de ne is dőlj be neki, mert valószínűleg kamu. Amennyiben mégis izgat a dolog, akkor menj utána! Még a nap hőse is lehetsz, ha leleplezed az igazságot!

Mérleg

Hirtelen arra jöhetsz rá: egy barátod többet jelen számodra. Ne is tagadd Mérleg, hiszen érezhető a szikra köztetek. Finoman add a tudtára, mit érzel iránta, és ne ódzkodj a gondolattól, hogy egy pár legyetek.

Skorpió

Csalódott lehetsz, mert elmarad egy találkozó, amit nagyon vártál. Ha a pasiddal marad ki a randi, akkor még kételyt, bizonytalanságot is érezhetsz, de ne parázz Skorpió, és ne találj ki sztorikat, amiken pöröghetsz.

Nyilas

Hatalmas csalódás ér ma, kedves Nyilas! Meglehet, egy barát már nem támogat téged, vagy megmutatja a kicsit sem szívderítő, valódi arcát. Érthető, ha fáj, és meg vagy rendülve, de jobb, hogy most derült ki!

Bak

Ilyen se sűrűn fordul elő veled, de meggondolod magad valamivel kapcsolatban, ami fontos volt számodra, Bak. Megkérdőjelezed a választott melót, karriert vagy a szerelmedet. Várj a nap végéig, mielőtt bármilyen döntést is hozol!

Vízöntő

Romantika van ma a levegőben. Csak éppen valamiért téged elkerül! Rettentően fog bosszantani, hogy mindenki enyeleg a szerelmével, csak épp ti vagytok fasírtban, vagy nincs is pasid. Ne légy morcos, hamarosan ez megváltozik!

Halak

Kreativitásod minden idők csúcsán van, Halak, szóval használd ki! Ez egy ideális nap az alkotáshoz. Annak ellenére, hogy nem tartod magadat tehetségesnek, meglepődhetsz azon, mit tudsz produkálni.