Bújósan romantikázós hétvége vár a párban élő csillagjegyek számára, míg a szinglik flörtöléssel töltik a napjaikat! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

A szingli Kosok kellemesen elflörtölgetnek a hétvégén a Tinderen, és ez fel is dobja a napjaikat. A párban élők pedig újra meg újra egymásra találnak az ágyban, és most akár hosszú órákon át is szeretkezhetnek.

BIKA

Szingliként ismét az exed ágyában találhatod magad, vagy ő a tiédben. A pártban élők viszont káma-szútrázással, és más egyéb forró játékokkal töltik a napjaikat, hogy kicsit felpörgessék a kapcsolatukat.

IKREK

Párban élő Ikrekként fellélegezhetsz: visszatér a szenvedély a kapcsolatotokba. Ez annak is köszönhető, hogy olyan dolgokkal kísérleteztek, amikkel korábban nem mertetek. Ki gondolná, hogy a közös maszturbálásnak ekkora ereje van?

RÁK

Nehezedre esik nemet mondani annak a vonzó srácnak, aki mindenáron ágyba akar csalni. Tudod jól, ha megadod neki, amit akar, valószínűleg utána felszívódik. Ezt végig tartsd az eszedben, mert ettől a dologtól tényleg nem várhatsz többet, mint egy kis szexet.

OROSZLÁN

Az erdőben, a kocsiban, a hegyek árnyékában szeretkezhettek a szerelmeddel. Több új dologgal kísérleteztek annak érdekében, hogy egy kis színt vigyetek a kapcsolatotokba. A szinglik pedig kellemes estéket tölthetnek el a saját testük felfedezésével. Keressék meg a G-pontjukat!

SZŰZ

Fülledt hétvége elé nézel. Az utóbbi időben hébe-hóba volt egy kis szex, most viszont szenvedélyes szeretkezésekben lesz részed Mr. Biggel, és rég nem tapasztalt gyönyörhullámokat tapasztalhatsz.

MÉRLEG

A szingli Mérlegek megismerkednek egy nagyon vonzó pasival, akivel ha hosszú távra terveznek, akkor ne siessenek ágyba bújni! A párban élők pedig nem biztos, hogy esténként eljutnak a film végéig, mivel félúton egymásnak eshetnek.

SKORPIÓ

Te döntesz arról, akarsz-e a szexelni a hétvégén. Szingliként perceken belül találhatsz olyan pasit, akivel eltöltenél egy estét. A párban élők vizes szexélményekre számíthatnak. Nincs is annál huncutabb, mint bemászni a másikhoz, amikor épp fürdik!

NYILAS

Ha bulizni vagy szórakozni mész, szinte biztosan bepasizol, és lesz kivel elvonulnod egy röpke szexkalandra. A párban élők a reggeli szeretkezéseket részesítik előnyben, meglehet, lesz is dél, mire kimásznak az ágyból!

BAK

Szingliként szert teszel egy új pasibarátra, legalábbis egyelőre az lesz! Ám ez rövid időn belül megváltozhat. A párban élők nagyon merészek lesznek, és bevállalnak egy-egy olyan dolgot, amiről tudják, hogy a másik fél vágyik rá. Jöhet az anális szex?

VÍZÖNTŐ

Most sokkal kevesebbet huncutkodtok Mr. Biggel, de ez nem jelent rosszat. Egyszerűen azt is kielégítőnek, örömtelinek találjátok, ha összebújtok és filmet néztek vagy beszélgettek.

HALAK

Nagyon kell neked egy pasi, és talán arra is hajlandó lennél, hogy a szextudásoddal hódítsd meg. Ezt alaposan gondold át, ha nem szeretnél csalódni! A párban élő Halak pasijából előbújik a szexisten, és rendesen leveszi a lábáról a jegy szülöttét.