A szinglik szupergyorsan az ágyban találhatják magukat egy szexi pasival, a párban élők szexterápiát folytatnak! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Olyan jól sikerülhet a hódítás, hogy hamarabb az ágyban találhatod magadat a pasival, mint azt tervezted. A párban élők újra egymásra találnak, aminek eredményeként nagyon forró szexélményekben lesz részük.

BIKA

Dobd be magadat a hétvégén, Bika! Nem kell sok ahhoz, hogy a pasid szemében egy valóságos istennő legyél. Szerezz be egy szexi fehérneműt, kápráztasd el egy erotikus tánccal, és onnantól kezdve kenyérre kenheted őt.

IKREK

Csak óvatosan, Ikrek! Nagyon benne van a levegőben, hogy visszatáncolsz az exedre, de biztos ezt akarod? A párban élők feszültségén sokat segítene egy izgalmas szexuális élmény, ami után sokkal könnyebben megnyílnának egymás előtt.

RÁK

Szingliként most egy közeli barátodban fedezheted fel álmaid lovagját, akivel hamar rájöttök arra, hogy a kémia is működik köztetek. A párban élők a romantikus, párás szexet választják, és meglepve tapasztalják, milyen jót tesz a kapcsolatuknak.

OROSZLÁN

Lenne kivel lepedőt gyűrni a hétvégén, de csak azért, hogy ne légy magányos, nem lenne túl bölcs dolog. Párban élőként viszont annyira eleged van a jelenlegi kapcsolatodból, hogy a hátad közepére sem kívánod a pasid érintését.

SZŰZ

Annyira egy hullámhosszon leszel az egyik sráccal, akivel randizni mész, hogy utána szívesen ágyba is bújnál vele. A párban élők mostanában elég feszültek lehetnek, és az sem segít, hogy a jegy szülöttének a pasija valami durván hajmeresztőt mond az ágyban.

MÉRLEG

Amíg vársz az igazira, addig továbbfejleszted az önkényeztetést mesteri szintre, néhány szuper trükk segítségével. A párban élő Mérlegek sokszor úgy érzik, csak a szex tartja őket össze, ami hiába jó, de ennél többre vágynak.

SKORPIÓ

Egy pasi nagyon próbál téged elcsábítani, és talán azt hiszed játék a sok forró flört vele, pedig a részéről ez teljesen komoly. A párban élők hol oltári nagyokat szeretkeznek, hol pedig annál is hangosabban veszekednek.

NYILAS

Az egyik ismerősöd vagy közeli barátod nem akármilyen lehetőséget dobhat fel: szexpartira próbál csábítani. Ez lehet életed legnagyobb kalandja, de csak akkor, ha tényleg akarod!

BAK

Érzed, hogy az utóbbi időben nem túl jó a kapcsolatod, ezért többek között szexszel próbáljátok menteni. A kémia még mindig működik köztetek, de ennél többre lesz szükség!

VÍZÖNTŐ

A szingli Vízöntők megismerkedhetnek a lelki társukkal, és villámgyorsan az ágyban találhatják magukat. A párban élők életük egyik legforróbb hétvégéje elé néznek szabadtéri szerelmeskedéssel és extra forró pózokkal.

HALAK

Szingliként új technikákkal próbálkozol, hogy gyönyörteljesebbé tedd a maszturbációdat. Párban élőként viszont nehéz napjaitok lesz, de a jó hír az: a szex mindenen átsegít titeket.