A pénteki holdfogyatkozás utóhatásai a csillagjegyek nemi életére is hatással lesz! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Eléggé szárazan alakulhatnak a napjaid a hétvégi események miatt, de valószínűleg örülni fogsz annak, ha egyáltalán sikerül megmenteni a kapcsolatodat. A szinglik is most csak magukra számíthatnak, és a fantáziájukra egy esti önkényeztetéshez.

Bika

Hiába szexeltek sokat a pasiddal, az nem oldja meg a gondjaitokat, Bika, és nem fog titeket hosszú távon összetartani. A szinglik viszont kacérkodni kezdenek az ötlettel, hogy beszerezzenek egy vibrátort.

Ikrek

Ha sikerül tisztázni a gondokat a szerelmeddel, akkor nagyon forró hétvégétek lesz. Olyan tüzesen faljátok egymást mintha ez lenne életetek utolsó napjai. Az egyedülállók ne várjanak tovább a kiszemeltjükre, hanem merjenek kezdeményezni!

Rák

Nem bír magával a szerelmed, állandóan kíván téged, bár ez most nem zavar téged. Élvezed a spontán szexet, meg azokat a nyakatekert pozíciókat, ahogy magáévá tesz. A szinglik váratlanul az ágyban találhatják magukat valaki olyannal, akivel épp csak megismerkedtek.

Oroszlán

Kedvetek támad a pasiddal A szürke ötven árnyalatát játszani, ami nemcsak élménydúsra sikeredik, de még közelebb is visz titeket egymáshoz. Egyedülálló Oroszlánként élvezed a flörtöket a Tinderen, amik most különösen jót tesznek az önbizalmadnak.

SZŰZ

Készen állsz egy szexgazdag hétvégére? Rendesen beüt nálatok a tavasz, és alig bírtok magatokkal. Olyan dolgokat is kipróbáltok, amikre korábban nem voltatok vevők. Jöhet az édeshármas vagy a swingerezés?

MÉRLEG

Valami újdonságra vágytok a pasiddal, amivel feldobhatjátok az együttléteket? Mit szólnátok pár új szexkütyühöz vagy próbáljátok ki a sétáltató szexpózt, esetleg a villámcsapás szexpózt! Eszméletlen élményt nyújthat mindkettőtöknek!

SKORPIÓ

Nem tudod, mit akarsz a kapcsolattól, viszont élvezed az együttléteket. Az meg pláne nem segít a döntésben, hogy életed orgazmusát okozhatja a hétvégén. A szinglik pedig maguknak okoznak meglepetést maszturbálás közben.

NYILAS

Nem ez lesz életed legszexgazdagabb hétvégéje párban élőként, mert drámaian alakul a kapcsolatotok. A szingli Nyilasok viszont felfedeznek egy új módszert, amivel elképesztő gyönyört élhetnek át.

BAK

Megismerkedsz valakivel, és olyan erős lesz köztetek a vonzalom, hogy egyik napról a másikra az ágyban találhatjátok magatok. A párban élők kapcsolata feszülten alakul, és a szex lehet az egyetlen dolog, amiben most egyetértenek.

VÍZÖNTŐ

Sokat gondolkodsz a kapcsolatod sorsán, de amíg nem vagy biztos a dolgodban, addig is élvezed a gyors, de fülledt meneteket a pasiddal. Szingliként most nem találsz olyat, aki érdekelne, viszont maga a keresgélés is szórakoztat.

HALAK

Nagyon fogod élvezni a lepedőgyűréseket, mert a pasid váratlan, meglepő technikákkal áll elő, amiknek köszönhetően intenzív orgazmust élhetsz át. Egyedülálló Halakként nagyon be leszel gerjedve, és többször is kedved támadhat örömöt szerezni magadnak.