Kos

Van egy-két ember a környezetedben, akik ma csak lehúzzák a jókedvedet és visszaélnek a jóindulatoddal. Ne hagyd magad kihasználni, állj a sarkadra és mondj nemet, vagy legalábbis kerüld el messzire őket!

Bika

Meg kell találnod az egyensúlyt a saját és mások igényei között! Fontos, hogy besegíts a kollégáidnak, de a többiek elmaradása miatt azért ne mondd le a fontos programjaidat.

Ikrek

Nem tudsz dönteni egy fontos dologban? Kérd ki a szüleid vagy a nagyszüleid véleményét! Lehet, hogy furcsán hangzik, de ebben most ők tudnak a legtöbbet segíteni.

Rák

Kicsit belefeledkeztél a saját problémáidba és észre sem vetted, hogy az egyik legjobb barátodnak nagy szüksége lenne rád. De még nem késő bepótolnod a dolgot!

Oroszlán

Alábecsülted az egyik kollégádat, ami most visszaüthet, ugyanis olyan lépéssel rukkol elő, amire nem is számítottál és számodra sajnos nem túl előnyös. Ezt már nem tudod visszacsinálni, de bosszankodás helyett tanulj belőle!

Szűz

Úgy érzed, hiába teszel meg mindent, nem figyelnek rád és nem értékelnek eléggé a munkahelyeden. Pedig már csak egy kicsit kell kitartanod és érkezik a megérdemelt jutalom!

Mérleg

Ma gondolj arra, hogy a kevesebb néha több! Próbálj meg egyszerre csak egy dologgal foglalkozni, de azt rendesen megcsinálni, ahelyett, hogy mindenbe csak belekapsz.

Skorpió

Nem érzed magad jól a bőrödben már egy ideje, mégsem teszel semmit, mert tartasz az újdonságtól! Pedig rajtad kívül senki sem változtathat a helyzeteden, szóval ideje lépned!

Nyilas

Észrevetted, hogy az egyik barátnőd mostanában hanyagol, ez pedig nagyon rosszul esik, mert fogalmad sincs, mi lehet a baja. A találgatás helyett viszont mi lenne, ha nyíltan megkérdeznéd?

Bak

Ha már régóta tervezel egy nagyobb beruházást, itt az ideje belevágnod. Nem lesz jobb alkalom erre, ráadásul most garantáltan jól sül majd el.

Vízöntő

Egy ideje már kisebb anyagi problémákkal küzdesz, de eddig a homokba dugtad a fejed. Most már ideje vele foglalkoznod, mert lassan rosszabb lesz a helyzet, mint azt gondolod.

Halak

Végre nincs semmi extra feladatod, szabad vagy és ettől szuper a kedved, ráadásul tele vagy energiával. Ezt pedig kitart majd egészen jövőhét elejéig!

Johnny Depp és Amber Heard drámája 2016-ig nyúlik vissza, a színésznő ekkor kért a férje ellen távoltartási végzést bántalmazásra hivatkozva. Néhány hónappal később elváltak egymástól, de a botrány nem csitul, most Depp vádolja fizikai erőszakkal volt párját.

A színész jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik, ugyanis korábban beperelt egy brit magazint, amiért azt írták róla „feleségverő”. Johnny a bíróságon most azt vallotta, exfelesége akkor vált erőszakossá vele szemben, amikor tudomást szerzett róla, hogy dollármilliókkal tartozik az államnak, mert a menedzsere nem fizette utána rendesen az adókat. Depp szerint Amber többször suhintott felé ököllel, bár nem mindegyik ütés ért célt.

Johnny egyébként azért égett le anyagilag teljesen, mert nem figyelt oda a pénzére, másra bízta annak kezelését. A volt alkalmazottja azonban sikkasztott tőle, így 17 éven át nem voltak befizetve az adók a filmjei után.

Depp hozzátette, ez az egész téma Amber 30. szülinapi buliján került elő, a színésznő pedig kiabált vele és tárgyakat vágott hozzá. A színész szerint Amber soha nem szerette őt, csak a pénze és a hírneve kellett neki a saját karrierje miatt.

„Úgy tűnt, hogy szeret. Nem sokkal később jöttem csak rá, hogy mindvégig azt tervezte, hogy hozzámjön, hogy így lendítse fel a karrierjét és/vagy több pénzre tegyen szert. Tudta, hogy vegyen rá erre!” – mondta Depp.

Amber Heard nem kívánt megszólalni az ügyben, az ügyvédje annyit üzent, egyértelmű, hogy Depp hazudik, hiszen korábban már kiderült, ő volt az, aki bántalmazta a másikat.

1. Még azelőtt válaszol, hogy elküldted volna a válaszod

Ebben az esetben vagy az igazi lelkitársaddal csetelsz, vagy a srác egész egyszerűen csak durván beléd van esve, aki kitalálja már a gondolataidat is, azelőtt, hogy leírnád azokat.

2. Ha pár másodpercen belül válaszol

Tutira odáig van érted, de legalábbis nagyon érdekli, hogy mi van veled, mit gondolsz. Figyel rád, szeret veled beszélgetni.

3. Szinte azonnal, pár percen belül reagál

Az biztos, hogy érdekled őt, a kérdés inkább az, hogy téged érdekel-e a srác. Ha a nap bármely szakában simán válaszol neked perceken belül, lehet, hogy nincs is saját élete? Van egyáltalán munkája, hobbija vagy barátai?

4. Negyedórán, de maximum egy órán belül válaszol

Teljesen átlagos, hisz te sem ülsz állandóan a cset felett, van neked is dolgod és életed. De persze bőven lehet, hogy direkt vár egy kicsit, mielőtt válaszolna neked, hogy ne érezd azt, hogy fut utánad.

5. Egy órával később válaszol

Benne lehet az is, hogy épp nem ér rá, de az is, hogy egyszerűen csak nincs kedve a beszélgetéshez. Nem feltétlenül veled, hanem úgy általánosságban senkivel.

6. Ha óramű pontossággal ugyanakkor válaszol

Van abban valami fura, ha mindig pont 67 perccel később válaszol, vagy a napnak ugyanabban a szakában. Mondjuk rólad is sokat elárul, ha tudod, hogy hány perc telt el azóta, hogy írtál neki.

7. Néha azonnal válaszol, néha csak fél nappal később

Teljesen érthető, ha nem tudot eldönteni, hogy érdekled-e őt, vagy sem. Egyszer azt érezteti veled, hogy odáig van érted, máskor pedig olyan, mintha mindenki mással foglalkozna, csak veled nem. Joggal jut eszedbe, hogy van még legalább kilenc lány rajtad kívül, akivel ugyanezt csinálja.

8. Ha csak másnap válaszol

Nyilván rosszul esik, de ha végül válaszol, nem kell feltétlenül aggódni. Simán lehet, hogy elolvasta, de épp elfoglalt volt, aztán egyszerűen csak elfelejtett reagálni, mert annyi teendője akadt.

9. Csak napokkal később válaszol

Mivel általában minden ember legalább napi egyszer – de leginkább naponta többször – ránéz a telefonjára, ez azért tényleg elég fura. Ebben az esetben vagy nagyon-nagyon lazának akar látszódni, vagy egyszerűen csak nem érdekled.

10. Csak egy hét múlva válaszol

Ha csak nem robbant atom az utcájában, ez egyértelműen azt jelenti, hogy nem érdekled, úgyhogy itt az ideje neked is túllépni a srácon.

11. Annyira későn válaszol, hogy már a nevét is elfelejtetted

Ki ez az ember? És mit képzel? Tényleg hónapokkal később jut eszébe, hogy létezel? Ideje neki is elfelejtenie téged, pont ahogy te elfelejtetted őt.

Harry herceg felesége, Meghan Markle igazi profi, ha arról van szó, hogy megszerettesse magát másokkal. Akik találkoztak már vele személyesen, mind arról számoltak be, milyen elképesztően megnyugtató és kedves a kisugárzása, valamint arról, hogy extra barátságos. Ez azonban nem a véletlen műve, Meghan hihetetlenül tudatos, ha a megfelelő testbeszédről és mimikáról van szó.

Myka Meier, aki a királyi udvarban kapott kiképzést ezzel kapcsolatban, a Fabolous magazinnak árulta el, bárki könnyedén megtanulhatja, hogyan kell olyan vonzónak tűnni, mint Meghan Markle. Íme, a tippjei!

Tűnj megközelíthetőnek és legyen szabad a kezed!

„Minden apró részlet ki van találva előre, még az is, hogy a terembe belépéskor Meg melyik kezében fogja a táskáját. A legjobb, ha a bal kezedben tartod, így a jobb kezed szabad és mindenkit megfelelően és gyorsan üdvözölhetsz.

Meghan mindig ezt csinálja, így nem kell vele bajlódnia, egyszerűen csak bemutatkozik mindenkinek. Ha pedig még barátságosabbnak szeretnél tűnni egy adott eseményen, az üdvözlés után vegyél a kezedbe egy italt, hiszen ez lazaságot sugároz!”

Profimedia – Red Dot

Figyelj oda a mimikádra!

„Gyakran látni olyan videókat Meghanról, amiken az látszik, hogyan köszönt másokat: nagyra nyitott szemekkel, nyitott szájjal. Ha így lépsz be egy szobába, azzal nyitottságot, kedvességet sugárzol, ráadásul a fotókon is jól mutat!”

Szólítsd a nevükön az új ismerősöket!

„Amikor először találkozol valakivel, azzal éreztetheted a legjobban, hogy fontos neked, ha nem csupán megjegyzed, de egy mondatban használod is a nevét. Meghan is ezt teszi!”

Tükrözi a másik testbeszédét

„Nagyon gyakori, hogy Meghan utánozza a vele szemben álló testbeszédét és mimikáját, mert ez segíti a beilleszkedést.”

Profimedia – Red Dot

Vasárnap elhunyt Lisa Marie Presley fia, Elvis és Priscilla Presley unokája, a 27 éves Benjamin Keough calabasasi otthonában. A hírek szerint a fiú öngyilkosságot követett el, barátnője, Diana Pinto szeme láttára lőtte mellkason magát. A lány a beszámolók szerint könyörgött Bennek, hogy ne tegye, ám nem tudta megállítani. Most attól fél, Kenough családja egy életen át őt fogja hibáztatni…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benjamin Storm Keough (@benjamin__storm) on Jun 17, 2020 at 1:41am PDT

Benjamin édesanyjának egyik barátja ugyanakkor a People magazinnak elárulta, Lisa Marie teljesen összetört a gyásztól, de egyéb részletekről nem számolt be.

„Teljesen összetört a szíve, vigasztalhatatlan, lesújtotta, ami történt, de nagyon igyekszik erős maradni a 11 éves ikrei miatt, valamint a legidősebb lánya, Riley miatt. Hihetetlenül imádta a fiát” – nyilatkozta az ismerős.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benjamin Storm Keough (@benjamin__storm) on Jul 6, 2020 at 1:40am PDT

Bejamin 2012-ben a testvéreivel együtt szerepelt édesanya „I Love You Because” című videoklipjében, akkoriban mindenki azt írta róla, pont úgy néz ki, mint a nagypapája, Elvis Presley. Még Lisa Marie is egyetértett ebben a fanokkal, többször elmondta, mennyire szeret a fiára nézni a közös vonásaik miatt.

Bújj, bújj

Ha szerelmes vagy, akkor minden kis idegszáladdal a másikra koncentrálsz, legszívesebben egész álló nap összebújva feküdnél a sráccal. Így teljesen érthető, ha szex után is ez az első reflexed. Mélyen és őszintén éled meg az érzelmeidet, és mindig, minden helyzetben jelen vagy fejben is, legyen szó szerelemről, munkáról, vagy barátságról. Nem bonyolítod az életed feleslegesen, nem játszmázol, nálad minden az, ami.

via GIPHY

HarapnivalOhh

Alig engedtétek el egymást a pasival, máris azon jár az agyad, hogy pizzát vagy hambit rendelj, esetleg fejben már a csoki-tartalékok után kutatsz? Ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy 120 százalékot beleadtál az akcióba. A maximalizmusod az ágyban sem ismer határokat, szóval ne érezd magad rosszul, ha cserébe a pocid is vágyik egy kis törődésre.

via GIPHY

Tiszta ügy

Gyors puszi a srácnak, és már irány is a fürdőszoba az elmaradhatatlan zuhany-partiért – szigorúan egyedül. A háttérben az áll, hogy mindig szereted a legjobb, legszebb, legkifogástalanabb énedet mutatni – egyébként nem csak – a pasidnak, és nem is akarod elképzelni, hogy ez a rólad alkotott hibátlan kép megsérüljön. Így viszont hosszú távon pont az ellenkezőjét váltod ki az ilyen intim-killer pillanatokkal.

via GIPHY

Round 2.

Szinte még csillagokat látsz az orgazmustól, de már azon agyalsz, milyen pózban esne jól újra. A csókod és az érintéseid nem arról árulkodnak, hogy finoman lekevernéd az eseményeket, épp ellenkezőleg: alig várod, hogy újra akcióba lendüljetek. Igazi hedonista vagy, aki gyorsan és határozottan hozza meg a döntéseit, igaz, kissé hajlamos vagy a kapkodásra. Kifejezetten szexi, ha tudod, mit akarsz, de az ágyban különösen fontos, hogy mindkettőtök akarata érvényesüljön.

via GIPHY

Jöhet egy zsepi?

Szex után könnyekben törsz ki, még akkor is, ha minden stimmel közted és a barátod között? Ez valószínűleg azért van, mert akkor érzed magad biztonságban, ha az életedet a saját kontrollod határozza meg, ami kéz a kézben jár azzal, hogy elnyomod az érzéseidet. Az orgazmus viszont egy olyan varázslat, ami mindent felszakít, aminek korábban nem adtál teret. Minimalizálnád a hancúr utáni könnyeket? Ideje, hogy őszintébb és elfogadóbb legyél magaddal szemben.

via GIPHY

Mindig is kíváncsi voltál rá, hogy milyen Disney hercegnő lenne Rihannából, vagy éppen Camila Cabelloból? Nos, nem kell tovább várnod, ugyanis egy ukrán grafikus, Elena Morgun rajzainak köszönhetően Hollywood legnagyobb sztárjai elevenedtek meg Disney szereplőként.

Elena egyik első Disney-témájú illusztrációjában Rachel McAdams színésznőt alakította Hamupipőkévé, különleges rajza pedig rövid időn belül annyira népszerű lett, hogy innentől kezdve már nem volt megállás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Art 🌹Disney Portraits (@helen_morgun) által megosztott bejegyzés, Aug 27., 2018, időpont: 6:21 (PDT időzóna szerint)

Elena egymás után rajzolja a szebbnél szebb képeket a Disney szereplőként újjászületett sztárokról, a következőkben megmutatjuk a kedvenceinket.

Lilly Collins lett Hófehérke

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Art 🌹Disney Portraits (@helen_morgun) által megosztott bejegyzés, Szept 3., 2018, időpont: 10:44 (PDT időzóna szerint)

Camila Cabelloból Jázmin lett

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Art 🌹Disney Portraits (@helen_morgun) által megosztott bejegyzés, Okt 19., 2018, időpont: 6:18 (PDT időzóna szerint)

Amanda Seyfried, mint Aranyhaj

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Art 🌹Disney Portraits (@helen_morgun) által megosztott bejegyzés, Nov 19., 2018, időpont: 9:31 (PST időzóna szerint)

Rihanna Tianaként

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Art 🌹Disney Portraits (@helen_morgun) által megosztott bejegyzés, Jan 4., 2019, időpont: 8:57 (PST időzóna szerint)

A Disney főgonoszok sem hiányozhatnak: Lady Gaga, mint Ursula

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Art 🌹Disney Portraits (@helen_morgun) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2019, időpont: 8:29 (PDT időzóna szerint)

Rami Malek Jafarkéknt

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Art 🌹Disney Portraits (@helen_morgun) által megosztott bejegyzés, Nov 26., 2019, időpont: 9:30 (PST időzóna szerint)

Kép: Profimedia – Red Dot

Vilmos herceg és Katalin hercegné elsőszülöttje, György herceg július 22-én lesz 7 éves, vagyis hamarosan elkezdi az általános iskola első osztályát. A kisfiú jelenleg a londoni Thomas’s Battersea 2. előkészítő osztályába jár, ám ez ősztől változhat.

Szülei ezért nagy döntés előtt állnak. Mivel a briteknél – a royaloknál pedig különösen – komoly hagyománya van a bentlakásos suliknak, könnyen elképzelhető, hogy György hercegnek nemsokára el kell hagynia a családját. Ugyanakkor az is biztos, hogy Vilmos és Katalin a legjobbat akarják a gyerekeiknek és az ilyen iskolák egyáltalán nem valók mindenkinek.

Köztudott például, hogy Károly herceg annak idején rettenetesen szenvedett abban a bentlakásos skóciai iskolában, ahová Fülöp herceg küldte. A leendő király konkrétan életrajzi könyvet írt arról a rémálomról, amit ott kellett átélnie…

Egy royal szakértő, Ingrid Seward a spanyol Quien magazinnak elmondta, szerinte Vilmos herceg a saját tapasztalataiból kiindulva azt gondolhatja, György herceg nagyobb biztonságban lenne egy bentlakásos intézmény falain belül. Ugyanakkor a herceg sokszor nyilatkozta már, bármit hajlandó megtenni annak érdekében, hogy a gyerekeinek boldog és kiegyensúlyozott gyerekkora legyen.

„Láttunk már olyat, hogy a royalok megszegnek bizonyos hagyományokat manapság, szóval annyira nem lenne meglepő. Szerintem Vilmos és Katalin úgy vannak vele, ha a gyerekek boldogok a mostani suliban, miért változtatnának. Ők nagyon modern szülők és biztos alaposan átgondolt döntést hoznak majd.

Szerintem arra várnak, hogy lássák, milyen irányba fejlődik tovább a gyerekek személyisége és ez alapján fognak dönteni a bentlakásos suliról. Ugyanakkor, ha én lennék Kate, úgy gondolnám, György herceg akkor lenne maximális biztonságban, ha bentlakásos iskolába költözne. Ott több szabadsága lenne és védenék minden külső veszélytől” – nyilatkozta a lapnak Seward.

Szerinted hogy döntenek végül György herceg szülei?

Bárki is találta ki a „megszakad a szív” kifejezést, biztosan élete legdurvább szakításán volt túl és pontosan azt érezte, amit egy kutatás is kimutatott: a szakítás fizikailag is képes fájni. Ennek az oka a felmérést végző szakemberek szerint az, hogy az érzelmi és fizikai fájdalom, ami az elválás után keletkezik, az agy azonos területét aktiválja. Ráadásul a stresszhormon szinted is emelkedik, ami további kellemetlen perceket okoz: például nehezen tudsz elaludni, fájhatnak az izmaid és még a hasad is görcsölhet. De mit kezdhetsz vele, ha szabadulnál az érzéstől? Sajnos a lelki sebeid nem fognak egy perc alatt begyógyulni, de ha dolgozol rajtuk a mellkasi nyomás is hamarabb távozik az életedből.

Mivel az ok egyértelmű – kilépett az életedből egy számodra fontos személy -, ezért lelki fronton kell rendbe jönnöd. Tölts minél több időt a családoddal és a barátaiddal, akiknek a jelenlétében azonnal érezni fogod, hogy csökken a fájdalom. Szintén segít, ha eltereled a figyelmed és olyan dolgokba kezdesz, amiket az exed miatt eddig elhanyagoltál, pedig imádod.

A sport feszültséglevezető hatása is alapnak számít ebben az időszakban, mert a mozgás hatására endorfin szabadul fel a testedben, ami csökkenteni tudja a kellemetlen érzést. Viszont arra nincs pontos válasz, hogy mennyi időnek kell eltelnie, mire ismét visszakapod a fájdalommentes mindennapokat, de ha minden nap teszel érte, hogy feldolgozd a veszteséged, hamarabb túl leszel rajta, mint gondolnád.

Bár igazán nehéz lehet elképzelni Erzsébet királynőt, ahogy leül lazulni a tévé elé, miután egész nap egy országot kellett irányítania (mondjuk így belegondolva simán valószerűnek tűnik), az uralkodónak mégis van egy kedvenc sorozata! Mielőtt rávágod, hogy nyilván a The Crownel kell keserítenünk: II. Erzsébet nem a róla szóló sori rajongója.

A királynő kedvenc műsora a The Durrellsami egy ’30-as években játszódó sorozat. Egy brit családról szól, akik összecuccolnak és átköltöznek Korfura, hogy ott kezdjék újra az életüket. És hogy honnan lehet tudni mindezt?

Képzeld, Josh O’Connor, aki a The Crownban Károly herceget alakítja, és a The Durrellsben is szerepel mesélt erről egy rádiós interjúban. A sztori elég vicces, és először maga Josh sem hitte el, hogy a brit Netflixen elérhető produkciónak van egy király(i) fanja is van.

via GIPHY

„A Crown forgatásán odajött hozzám egy stábtag, és azzal vonta el a figyelmem, hogy a Durrellsről kezdett el beszélni. Korábban ő volt az, aki lefotózott Károly hercegként, és elküldte valakinek, aki elküldte valakinek, aki szintén továbbküldte…Ahogy így magyaráztak, elvesztettem az érdeklődésemet a történet iránt. Mikor oda lyukadt ki, hogy egy illető látta a a képet, és megjegyezte, hogy tetszettem neki a Durrellsben, mert az az egyik kedvenc sorozata, csak rámondtam, hogy tök jó és továbbmentem. Ő meg nem is értette, miért nem értékeltem jobban a sztoriját. Merthogy a rajongó, akiről beszélt, nem más volt, mint maga a királynő!”

Kiderült, hogy Joshnak tehát elég menő rajongótábora van, és miután leesett neki, hogy konkrétan az angol királyi család uralkodója is a fanok közé tartozik, máris sokkal jobban lelkesedett a kollégája kissé hosszúra nyúlt anekdotájáért.